Hotell Tylösand

Frukostmöten och matlagningskvällar i Executive Clubs affärsnätverk i Halmstad genomförs oftast på hotell Tylösand där frukostmöten hålls i Titus Tapas. Affärsnätverket har regelbundna nätverksträffar i Halmstad med frukostar som startar 07:30 och bjuder på gästföreläsare som berikar och underhåller.

Scandic Hallandia

Frukostmöten i Executive Clubs affärsnätverk i Halmstad genomförs även på hotell Scandic Hallandia i festvåningen. Executive Clubs nätverksträffar i Halmstad erbjuder luncher och frukostar och bjuder på gästföreläsare som berikar och underhåller om aktuella och samhällsintressanta ämnen.

Stationsgatan 44

Lunchmöten i Executive Clubs affärsnätverk i Halmstad genomförs på Grand hotell / Stationsgatan 44 i verandan. Affärsnätverket Executive Clubs nätverksträffar med lunch bjuder på aktuella och samhällsintressanta ämnen samt företagspresentationer.

2017 – 23 november, Jörgen Persson

2017 – 23 november, Jörgen Persson

Vem tar priset när Jörgen Persson gästar Executive Club?  Torsdagen den 23/11 kl. 15:00-18:00 håller vi en pingisturnering i 3-mannalag i Leifs Lounge på hotel Tylösand. Vinnande lag hedras med pris och står som regerande mästare till nästa turnering. Denna mycket...

2017 – 31 oktober, Leif Mannerström

2017 – 31 oktober, Leif Mannerström

Matlagning på Hotel Tylösand 31 oktober med LEIF MANNERSTRÖM Executive Clubs medlemsföretag och gäster är välkomna till vårt populära avslutningsarrangemang med Executive Club 2017. Det är redan dags för nästa event av hög klass, kommer lite tätt denna gång, och det...

Fotbolls och kulturresa – Hamburg

Fotbolls och kulturresa – Hamburg

Fotbolls och kulturresa till Hamburg 31/3 - 2/4 – 2017. Avgång från Örjans Vall. Övernattning, matchbiljett, rundvandring på Volkparkstadion museum och/eller rundvandring inne Hamburg, guide finnes (Björn Anderssons kompis tillika Hamburgs scout). Fotbollsbesök fredag...

2016 – 2 november, matlagningskväll

Matlagning på Hotel Tylösand 2 november Medlemmarna i Executive Club var välkomna till det populära avslutnings arrangemanget med Executive Club 2016. Samling och välkomstdrink vid matsalen, Restaurang Tylöhus. Lagindelning i olika grupper som lagar Förrätt, Varmrätt,...

2016 – 16 mars, Peter Malmqvist

Länsförsäkringar bjuder in oss till Halmstad Teater då den kände aktieanalytikern och makroekonomen Peter Malmqvist kommer. Foto: Magnus Backe

2015 – 25 augusti

Årets fjärde frukostmöte som blir på kvällen! TV-profilen Steffo Törnquist är mångårig programledare i Nyhetsmorgon, har en bakgrund som utbildad idrottslärare och sportkrönikör i Expressen. Steffo är också känd som livsnjutare och har skrivit böcker om både mat och...

2015 – 13 maj

IS Halmia bjuder in till en kväll med bl.a. fotboll, mat och dryck. Välkomna till Bendt Bil AB, Kristinehedsvägen, Halmstad, onsdagen den 13 maj 2015. Du som är inbjuden får gärna ta med en gäst. Anmälan till info@halmia.se.

2015 – 26 januari

Executive Club bjuder till matlagning på Hotel Tylösand. 17:30 samling och välkomstdrink, grupp/lagindelning. Vi lagar Förrätt, Varmrätt, Dessert och lär oss om kvällens drycker. Avslutas med middag där rätterna presenteras av respektive lag.

Affärsnätverk i Halmstad

Executive Club är ett affärsnätverk i Halmstad som erbjuder beslutsfattare inom näringsliv och offentlig sektor i Halmstad med omnejd ett urval av Sveriges mest kvalitativa, nyskapande och/eller inflytelserika personers syn på den aktuella utvecklingen inom olika samhällsområden. Affärsnätverket har regelbundna nätverksträffar i Halmstad.

Höst 2022

Frukostföreläsning
Jörgen Andersson
27 oktober 2022
Hotell Tylösand

Välkommen till Executive Club!

Syftet med Executive Club affärsnätverk är att erbjuda beslutsfattare inom näringsliv och offentlig sektor i Halmstad med omnejd ett urval av Sveriges mest kvalitativa, nyskapande och/eller inflytelserika personers syn på den aktuella utvecklingen inom olika samhällsområden.

IS Halmia startade Executive Club 1989 och hittills har drygt 170 arrangemang genomförts. Strävan är, och har hela tiden varit, att erbjuda ett professionellt program med mycket hög kvalitet. Gensvaret har varit stort bland såväl företagsledare och andra chefspersoner inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn.

Föreläsare

Målsättningen är att hela tiden försöka utveckla arrangemangen innehållsmässigt i detta affärsnätverk. Executive Club vågar lova att även i fortsättningen bibehålla en hög kvalitet på verksamheten. 2020 blev ett år med utmaningar, allvar och både fantastiska och oönskade resultat för föreningen. Under andra halvan av 2021 startade verksamheten upp på nytt med ett ett komprimerat år som blir spännande och utvecklande år för IS Halmia, Executive Club och dess medlemmar.

Bli medlem

Längre ner på denna sida hittar du en PDF-fil som innehåller all information om Executive Club affärsnätverk 2021. Ladda ner den till din dator eller skriv ut den. Vill du bli medlem i Executive Club klicka här och fyll i detta formulär så kontaktar vi dig inom kort. Ange koden WEB-EC-2021-DGP.

Mer information i PDF-format

Executive Club
IS Halmia
Box 34
301 02 Halmstad
magnus.backe@halmia.se