Vem tar priset när Jörgen Persson gästar Executive Club? 

Torsdagen den 23/11 kl. 15:00-18:00 håller vi en pingisturnering i 3-mannalag i Leifs Lounge på hotel Tylösand. Vinnande lag hedras med pris och står som regerande mästare till nästa turnering.

Denna mycket speciella pingisturnering arrangeras av Executive Club tillsammans med PING PONG POWER och organisationen för LIEBHERR World Table Tennis Championships 2018.

Jörgen Persson gästar oss och berättar om sin karriär och visar oss lite tips och tricks. Tillfälle ges att slå några bollar mot pingislegenden.

Vi får även en presentation om VM i bordtennis som blir det största idrottsevenemanget i Sverige under 2018 och det största någonsin i Halland. Tävlingen spelas i Halmstad Arena 29 april – 6 maj. Biljettförsäljningen startar 15 november, läs mer på wttc2018halmstad.com.

Vi kommer att ha uppdukat en smaskig texmex buffé och dricka tar vi i baren. Kostnad är 295 kr per person i Executive Clubs medlemsföretag och då ingår spel, buffé och en valfri dricka.

Anmälan görs till Anders Stålberg på IS Halmias kansli, anders.stalberg@halmia.se, tel. 0735-13 98 77. Inbjudan skickas i första hand till medlemsföretag, men vi håller öppet för intresserade i mån av plats.

Varmt välkommen!