Bli medlemsföretag

Executive Club
Magnus Backe / Annika Petersson
IS Halmia
Box 34
301 02 Halmstad
magnus.backe@halmia.se

Välkommen till Executive Club!

Syftet med Executive Club är att erbjuda beslutsfattare inom näringsliv och offentlig sektor i Halmstad med omnejd ett urval av Sveriges mest kvalitativa, nyskapande och/eller inflytelserika personers syn på den aktuella utvecklingen inom olika samhällsområden.

IS Halmia startade Executive Club 1989 och hittills har drygt 160 arrangemang genomförts. Strävan är, och har hela tiden varit, att erbjuda ett professionellt program med mycket hög kvalitet. Gensvaret har varit stort bland såväl företagsledare och andra chefspersoner inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn.

Målsättningen är att hela tiden försöka utveckla arrangemangen innehållsmässigt. Executive Club vågar lova att även i fortsättningen bibehålla en hög kvalitet på verksamheten. 2020 blev ett år med utmaningar, allvar och både fantastiska och oönskade resultat för föreningen. Nu blickar vi framåt mot 2021, ett år som vi hoppas ska bli ett nytt spännande och utvecklande år för IS Halmia, Executive Club och dess medlemmar.

 

Intresseanmälan till Executive Club

5 + 10 =

Hotell Tylösand

Frukostmöten och matlagningskvällar i Executive Clubs affärsnätverk i Halmstad genomförs oftast på hotell Tylösand där frukostmöten hålls i Titus Tapas. Affärsnätverket har regelbundna nätverksträffar i Halmstad med frukostar som startar 07:30 och bjuder på gästföreläsare som berikar och underhåller.

Scandic Hallandia

Frukostmöten i Executive Clubs affärsnätverk i Halmstad genomförs även på hotell Scandic Hallandia i festvåningen. Executive Clubs nätverksträffar i Halmstad erbjuder luncher och frukostar och bjuder på gästföreläsare som berikar och underhåller om aktuella och samhällsintressanta ämnen.

Stationsgatan 44

Lunchmöten i Executive Clubs affärsnätverk i Halmstad genomförs på Grand hotell / Stationsgatan 44 i verandan. Affärsnätverket Executive Clubs nätverksträffar med lunch bjuder på aktuella och samhällsintressanta ämnen samt företagspresentationer.

Affärsnätverk i Halmstad

Executive Club är ett affärsnätverk i Halmstad som erbjuder beslutsfattare inom näringsliv och offentlig sektor i Halmstad med omnejd ett urval av Sveriges mest kvalitativa, nyskapande och/eller inflytelserika personers syn på den aktuella utvecklingen inom olika samhällsområden. Affärsnätverket har regelbundna nätverksträffar i Halmstad.

Höst 2022

Frukostföreläsning
Jörgen Andersson
27 oktober 2022
Hotell Tylösand