Executive Club frukostmöte med Ragnar Skanåker, fredagen den 3 mars kl. 07:30 Hotell Tylösand

”Från 200 000:- i årsomsättning till 120 miljoner.”

Ragnar Skanåker föreläser på Executive Club på hotell Tylösand.

Ragnar Skanåker föreläser på Executive Club på hotell Tylösand.

Ragnar Skanåkers väg till världseliten har inte varit självskriven. Ingen föds till mästerskytt och det är inte heller turen eller slumpen som styr. Det krävs järnhård disciplin för att nå toppen och att man får försaka mycket annat i livet under den aktiva perioden. Ragnars liv har varit omväxlande och händelserikt med han har hela tiden styrt det själv genom målmedvetenhet och hårt arbete.

Har berättar själv hur man lyckas med en sådan bedrift. Men trots att han är en megastjärna i världen har han ändå behållit sin enkla filosofi – att inget är gratis utan det krävs hårt arbete för att lyckas och att man ska ha en ödmjuk inställning till sin uppgift.

Ragnar Skanåker och Magnus Backe.

Ragnar Skanåker och Magnus Backe.

Ragnar Skanåker föreläser på Executive Club.

Ragnar Skanåker föreläser på Executive Club.

Ragnar Skanåker

Ragnar Skanåker

På Hotell Tylösand sitter vi i Titus tapas och tar för oss av hotellets frukostbuffé från kl. 07:30 och föredraget är ca: 08:00 – 9:00.

Har du frågor om Executive Clubs frukostar och nätverk kontakta gärna Magnus Backe på magnus.backe@halmia.se.

Executive Club är ett affärsnätverk i Halmstad som erbjuder beslutsfattare inom näringsliv och offentlig sektor i Halmstad med omnejd ett urval av Sveriges mest kvalitativa, nyskapande och/eller inflytelserika personers syn på den aktuella utvecklingen inom olika samhällsområden.