Executive Club frukostmöte ”hemma hos” Eleiko tisdagen den 16 maj kl. 07:30.

Den moderna arbetsplatsen med hälsa som framgångsfaktor

Att friska medarbetare skapar friska bolag är känt sedan länge. I takt med att våra arbetsplatser och träningsbeteenden förändras skapas nya möjligheter för att hjälpa fler människor bli fysiskt aktiva. Parallellt söker sig fler medarbetare till företags med förmåner som ligger i linje med deras värderingar.

Under denna föreläsning får du ta del av hur ett proaktivt hälsoarbete kan bidra till hälsosamma val, hur friskvård kan stärka företagens employer brand och mycket mer. Du får dessutom med dig fem konkreta verktyg som du kan använda i ert hälsoarbete på ditt företag.

P-O Osbeck arbetar som ansvarig för Corporate & Residential-segmentet på Eleiko. P-O är i grunden licensierad personlig tränare samt kost- och livsstilscoach. Han har genom åren arbetat operativt inom träningsbranschen samt inom företagshälsovården och som hälsokonsult – för näringslivet såväl som för svensk elitidrott.

Förutom föreläsningen om företagshälsa blir det även en rundvandring på huvudkontoret. Vi tar en titt på Eleiko Sport Center – där personalen tränar tillsammans med såväl lokala idrottslag från Halmstad som Internationella landslag på träningsläger inför de stora mästerskapen. Vi hälsar även på i produktionen där världens mest kända skivstänger produceras vägg i vägg med utvecklingsverkstaden där ny innovativ styrketräningsutrustning testas hårt för att hålla de höga kvalitetskraven.