Executive Club frukostmöte med Ulrika Bergsten på Hotell Tylösand den 11 augusti kl. 07:30

Från hetluften i EU till en ny världsdel med Kina, Nordkorea och Japan som bevakningsområden. SVT:s korrespondent i Peking, Ulrika Bergsten, besöker Executive Club och berättar om sina år i Kina och konstaterar att det är ett slutet land som det är svårt att tränga in i.

Välkommen till ytterligare ett unikt tillfälle av upplevelsen att få möta en person som dagligen bevakar och rapporterar omvärlden åt oss. Detta i den mycket nära och trevliga atmosfären på Executive Clubs frukostmöten där det alltid blir goda affärsmöten upptill en minnesvärd föreläsninng.

Välkommen till frukostmöte, anmäl er via mail. Det kommer några inbjudningar till på mail för att vi ska kunna nå alla medlemmar och gäster. Har du redan anmält dig och fått en bekräftelse behöver du inte anmäla igen.

Executive Club är ett affärsnätverk i Halmstad som erbjuder beslutsfattare inom näringsliv och offentlig sektor i Halmstad med omnejd ett urval av Sveriges mest kvalitativa, nyskapande och/eller inflytelserika personers syn på den aktuella utvecklingen inom olika samhällsområden.

Varmt välkommen önskar Magnus Backe och Annika Petersson / Executive Club

Foto: Magnus Backe, Distance

Foto: Magnus Backe, Distance

Foto: Magnus Backe, Distance

Foto: Magnus Backe, Distance